Nyttig om Betalte Markedsundersøkelser

Betalte Markedsundersøkelser er en enkel og grei metode for å tjene penger. Utrolig mange selskaper betaler deg for å få din mening. I Norge er imidlertid veldig vanskelig å tjene nok penger til å leve av det.  En ekstra inntekt på kr 2000-6000,- pr. måned er det mulig å skaffe seg på denne måten.

Mange er muligens skeptiske til at noen vil betale for dette. Men årlig brukes det utrolig store summer på markedsføring. Selskapene betaler mer en gjerne for din ærlige mening om et tema eller produkt, slik at du kan tjene penger. Jeg har enda ikke kommet over kan betegnes som svindel nå innenfor emnet.

Å komme i gang med å tjene penger på denne måten er enkelt. Først må du registrere deg ved flest mulig markedsføringsselskaper. Det øker mulighetene for å tjene penger på markedsundersøkelser. Noen av disse krever medlemskap for at du skal få tilgang til oppdaterte lister. Du kan også kontakte aktuelle selskap direkte. Sjekk også lenken nederst i artikkelen for en gratis oversikt over betalte spørreundersøkelser.

Her finner du en oversikt over noen gode nettsider som tilbyr betalte markedsundersøkelser. Det er ingen kostnad forbundet med å bruke listen, slik du ofte vil oppleve på amerikanske nettsider.

Til å begynne med kan det ta noen dager før du får tilbud om markedsundersøkelser. Men etterhvert vil de strømme inn og du er i gang med å tjene penger. Da blir det viktig å prioritere de betalte markedsundersøkelsene som gir mest penger. Noen nettsider gir deg gavekort og deltagelse i loddtrekning som betaling. Prioriter de undersøkelsene som gir deg betaling i penger. Hvor mye du får betalt variere, men det vanligste er fra 5 til 75 kroner per spørreundersøkelse. Det finnes imidlertid markedsundersøkelser som betaler deg opptil 300kroner. Undersøkelsene tar vanligvis 5 - 25 minutter.

Det finnes mye informasjon om betalte markedsundersøkelser på nettet. Men strengt tatt trenger du ikke vite mer enn dette. Så fort du er i gang med å tjene penger, vil du forstå hvordan du skal prioritere. Det viktigste er å melde seg på mange nettsider og markedsføringsselskaper. Det er også veldig viktig å være ærlig når du svarer på sprørsmål. Erfarne markedsførere oppdagernemlig raskt dersom du ikke er ærlig. Det er også vanlig med kontrollspørsmål i undersøkelsene. Vær nøye når du deltar i markedsundersøkelser. Da blir du lettere invitert til enda flere, noe som er nødvendig for å tjene penger.

Jeg svarer selv på flere betalte markedsundersøkelser hver dag (i skrivende stund) og tjener omtrent 3000 kroner per måned på dette.

Dersom du ønsker en ekstra inntekt og synes dette virker interessant, er det bare å sette i gang. Innen kort tid vil du se at dette virkelig er en ok inntektsmulighet