Tjene penger på Poker

Å tjene penger på poker medfører risiko, men mulighetene for å tjene store penger er tilstede. Noen spiller for underholdningen, noen for å tjene penger, og noen for å bli rike. Uansett hva som er målet ditt, kan du finne en side som passer for deg.


Det finnes dusinvis av nettsider hvor du kan spille poker. Før du bestemmer deg for hvilken side du vil spille på, bør du sjekke noen anmeldelser av siden. De aller fleste pokersidene er ærlige, men svindel kan forekomme her som andre steder. Personlig har jeg spilt nettpoker i mange år. Jeg har aldri hørt om et eneste tilfelle av svindel.

Reglene for poker kan de fleste. Dersom du er usikker, finner du enkelt reglene via en søkemotor.

Dersom du ønsker å tjene penger på poker, er det ekstra viktig at du undersøker nøye hvor du vil spille. De fleste poker sidene tilbyr store bonuser når du blir kunde.

Det finnes flere forskjellige typer turneringer du kan spille. Her er de vanligste.
  • Planlagte turneringer: Dette er store turneringer. Kostnaden for å være med er vanligvis kr 5 - 600,-. Antall deltakere varierer fra ca 20 til 1000 stk. Disse turneringene varer vanligvis i flere timer. Ønsker du å tjene penger på poker, kan du her vinne flere 1000$ på en turnering.
  • Sitt & go turneringer: Små turneringer som vanligvis varer mindre enn 1 time. Innsatsen er vanligvis kr 2 - 1200,-.  Antall deltagere er 5 -20 stk og premiene er forholdsvis små.
  • Heads up: Her spiller du kun mot 1 spiller. Innsatsene varierer.
  • Cashgame: Her spiller du med ekte penger. For hver hånd du deltar i, vil du vinne eller tape penger. Innsatser er fra noen få øre til mange tusen kr for hver hånd.
  • Freeroll: Her er deltakelsen gratis. Ofte er det over 1000 deltakere og premiene er forholdsvis små. Her kan du altså tjene penger uten risiko.
Du bestemmer selv innsatsene dine. Dette gjør du gjennom å melde deg på den turneringen eller det bordet som har din ønskede innsats.


På de fleste pokersidene kan du spille for lekepenger. Dette kan være god trening for mange, men husk at det ofte blir spilt mer aggressivt her enn på bord med ekte penger. Ingen har noe å tape...Det beste rådet jeg kan gi er å finne en side du trives med, samt at du starter med små innsatser. Poker er et spill der dyktighet har avgjørende betydning, men flaks er selvfølgelig også en viktig faktor. Dersom du spiller mange hender og turneringer, vil flaksen jevne seg ut og dyktigheten får mer å si. Dermed blir det enklere og mer forutsigbart å tjene penger på poker.


Vær forsiktig med innsatsene dine. Du trenger erfaring før du kan begynne å tjene penger på poker.

Her kan du lese om andre muligheter til å vinne penger