Unngå svindel når du skal tjene penger !

Når du skal tjene penger på internett må du unngå svindel. Du må ikke under noen omstendigheter utsette andre for svindel. Samtidig må du passe på at du selv unngår å bli svindlet. Å tjene penger er et emne der det finnes mange svindelforsøk på nettet. Ha alltid dette i bakhodet. Det er alt for mange som går på de forskjellige forsøkene på svindel. Mye av grunnen er sannsynligvis at ønsket om å tjene penger svekker dømmekraften.

Det bør egentlig si seg selv at du ikke utsetter andre for svindel. Uansett hvor sterkt du ønsker å tjene penger, må du holde deg vekke fra dette. Som regel vil det alltid slå tilbake på deg. De aller fleste vil heller ikke ha det veldig godt med seg selv, dersom de svindler andre. Vær også oppmerksom på linker og råd du videre formidler til andre. Det kan være vanskelig å kontrollere alle linker, men ikke gi din anbefaling uten at du kan stå inne for det.

Nyttig om det å tjene penger på nett

Å tjene penger er en utrolig sterk motivasjonsfaktor. For mange er den tydeligvis for sterk. Dermed oppstår svindel på internett. En del forsøk på svindel er lette å oppdage. "Tjen opptil kr 12.000,- pr dag" og "jobb 2-3 timer hver dag og tjen over kr 100.000,- pr måned" er slike svindelforsøk. De aller fleste vil forstå at dette ikke kan stemme. Da hadde nyheten vært på forsiden av VG for lenge siden.

Det er en flytende grense for hva som er svindel, hva som er lureri og hva som bare er dårlige råd. De fleste har vel også forskjellige meninger om hvor grensene går. Selv om du har et sterkt ønske om å tjene penger på nettet, er det viktig at du er kritisk. Lureri og en "mildere" form for svindel kan være vanskelig å oppdage. Det finnes veldig mange lister du kan kjøpe på forskjellige nettsider. Det kan være lister over firma som betaler deg for markedsundersøkelser, lister over gode affiliate-muligheter eller epost-lister. Du vil ofte kunne oppleve at du kjøper en liste som ikke lever opp til forventingene. dine. Dermed vil ikke listen hjelpe deg å tjene penger og du har kastet penger ut av vinduet. Den som står bak listen har nok ofte laget en dårlig liste bevisst. Personen ønsker å tjene penger, ikke hjelpe deg. Når ryktet om en dårlig liste sprer seg, lager slike personer bare en ny liste under ett nytt domene. Slik fortsetter de så lenge det er mulig å tjene penger på svindel. Nå er det slevføgelig også gode tilbud som faktisk virker. Det vil vanligvis være realistiske muligheter som lar deg tjene penger du kan leve av, ikke metoder som lar deg blir rik over natten.

Sjekk denne jobbmuligheten

Mange slike former for svindel er det vanskelig å gardere seg mot. Du trenger informasjonen for å tjene penger. Muligens er du litt utålmodig etter å komme skikkelig i gang, og velger en enkel løsning. Jeg var selv i tilsvarende situasjon og kjøpte flere lister som kostet $ 20 - 50. Mange av disse var dårlige, og det er absolutt ikke det smarteste jeg har gjort. Noen av listene og informasjonen jeg betalte for har imidlertid vært til god hjelp.  Dersom jeg hadde tenkt meg bedre om og sett hva som var urealistisk kunne jeg sluppet litt rimeligere unna.

Etter hvert har jeg lært mer om å finne informasjon på nettet. Gjennom mye søking på Kvasir og Google har jeg funnet veldig mye god og relevant informasjon om SEO, om å tjene penger på nettet, og om blogger. Diskusjonsforum som webforumet.no og blogger.no gir også veldig mye verdifull informasjon. Er det noe du ikke finner i søkemotorene, anbefaler jeg at du starter en tråd i et forum.

Du finner som nevnt informasjonen du trenger for å tjene penger gratis på internett, så å betale for opplysninger bør komme i annen rekke. Dersom du bestemmer for å betale for lister eller andre opplysninger bør du først gjøre følgende. Sjekk salgskilden i forum og søkemotorer. Da vil du ofte finne kommentarer fra andre som har kjøpt tilsvarende tjenester. Tenk også gjennom hva du får igjen for pengene og muligheten for at det kan være svindel.

Svindel vil du alltid finne på nettet. Mange svindlere vil se personer med et sterkt ønske om å tjene penger som potensielle ofre. Vær kritisk og forsiktig. Tenk gjennom hvilke motiver selgeren har, og om tilbudet virker realistisk. Som nevnt vil du kunne avsløre mange forsøk på svindel gjennom enkle søk på nettet. Ikke la ønsket om å tjene penger ødelegge dømmekraften din.