Surf på nettet og tjen penger

Å jobbe hjemmefra blir stadig mer populært. Tilbudene er mange og kvaliteten på disse varierer. Mange av metodene vil kun gi deg muligheten til en liten ekstra inntekt, mens andre metoder kan la deg jobbe hjemmefra på heltid.  En av mulighetene til å tjene penger på internett er faktisk å jobbe hjemmefra gjennom å surfe på nettet. Dette er en form for markedsføring hvor annonsørene betaler deg for å lese om deres produkter og merkenavn. De fleste vil ikke oppfatte dette som å jobbe, men når du tjener penger på å sitte hjemme på internett er det akkurat det du gjør.

Du får betalt for å lese om produkter og tjenester gjennom å klikke på annonser. Dette systemet har i lang tid opplevd motgang fordi det har blitt utnyttet. Det har blitt utviklet programmer som automatisk klikker på annonsene uten at du fysisk trenger å være tilstede. Slike svindel-program undergraver systemet fordi annonsørene ikke får noe igjen for pengene de investerer.
Nå har de fleste tilbydere av slike tjenester innført mottiltak mot denne utnyttelsen av systemet. Blant annet utvikles det programmer som sporer verdiløs trafikk, samtidig som flere steder krever at du besøker en annonsør i et bestemt minimum av tid for å få betalt. Denne metoden for annonsering er således på full vei tilbake.

Det finnes utrolig mange sider som tilbyr deg å tjene penger gjennom å jobbe hjemmefra på denne måten. Et enkelt søk på Google vil gi deg flere muligheter. Bruk en søkefrase som “getting payed pr click”. Det er gratis å registrere seg ved slike sider, men vær oppmerksom på hvor du registrerer deg. I denne bransjen finnes det mange døgnfluer som blir nedlagt etter kort tid, dermed risikerer du ikke å få utbetalt pengene dine. Velg sider som har vært i denne bransjen en god stund. 

Et Norsk alternativ finnes også. Directmedia.no tilbyr deg å tjene penger gjennom å klikke på annonser, men jeg har selv forsøkt denne siden og kun tjent noen kroner i løpet av flere mnd. Av engelskspråklige sider kjenner vi til Paid-Surveys.tv, et selskap som tilbyr deg forskjellige måter å tjene penger på. Jeg har ikke selv forsøkt denne metoden for å tjene penger hjemmefra, derfor ønsker jeg ikke å anbefale noen nettsider. Som nevnt er det bare å søke på nettet. 

Å jobbe hjemmefra på denne måten kan skaffe deg en ekstra inntekt. Spørsmålet blir da hvor stor ekstrainntekt du kan forvente. Det er vanlig at du får betalt $ 0,01 for hver annonse du trykker på. Jeg vet at noen av de mest anerkjente tilbyderne av denne måten å tjene penger på, krever at du tilbringer minimum 10 til 30 sekunder på siden som annonsen leder deg til. På en time vil du da kunne tjene fra 10 til 20 kroner. Dersom du verver andre til å tjene penger på samme metode kan du imidlertid øke disse utbetalingene en del. Jeg vil imidlertid tro at det er vanskelig å tjene mer en 50 kroner per time gjennom å jobbe hjemmefra på denne måtet. 25 kroner er nok en sannsynlig timebetaling.

Muligheten til å tjene penger gjennom å surfe på nettet er som du ser sterkt begrenset. Å jobbe hjemmefra på denne måten kan likevel gi deg en liten ekstra inntekt. Bruker du 3 til 4 timer på dette mens du ser på tv, samtidig som du gjør dette omtrent 10 ganger per måned vil du kunne tjene omtrent 1000 kroner på å jobbe hjemmefra ved å trykke på annonser.
Pengene du tjener vil du vanligvis få utbetalt via Paypal eller kredittkort. Dersom du ønsker å jobbe hjemmefra uten at det kreves noen særlig av deg, er denne metoden en mulighet. Markedsundersøkelser er imidlertid en lignende metode for å tjene penger som gir mye bedre betaling.