Jobbe hjemmefra – Les e-post

Les e-post for å tjene penger. Dette er faktisk en av mange muligheter for deg som ønsker å jobbe hjemmefra. Annonsører betaler deg for å lese tilbud og informasjon om deres produkter og merkenavn.

I rekken av metoder for å jobbe hjemmefra finner du mange forskjellige tilbud. De aller fleste metodene vil gjøre det mulig å tjene penger så lenge du velger seriøse aktører. Hvor mye du kan tjene varierer imidlertid mye. Jeg forsøker å tilby deg objektiv informasjon om hvordan du kan tjene penger. Hvilke metoder du eventuelt forsøker må bli ditt eget valg.  Å lese e-post har mye til felles med å tjene penger gjennom å surfe på nettet.  Mange annonsører bruker disse metodene til markedsføring, og således oppstår dine muligheter til en liten ekstra inntekt.


For å jobbe hjemmefra på denne måten melder du deg på et eller flere program som tilbyr deg å lese eller behandle e-post for betaling. De fleste programmene lar deg velge hvilke emner og kategorier du ønsker å motta reklame for. Dette er en fordel for annonsører som får potensielle kunder, samtidig som du får lese om tilbud du kan ha interesse av.

Her kan du tjene gode penger på å behandle epost

Jeg har ikke selv forsøkt denne metoden, og det er således vanskelig å si hvor stort inntektspotensialet er ved å jobbe hjemmefra på denne måten. Du får vanligvis betalt fra $ 0,02 til $ 0,5 for å lese en e-post. Disse satsene kan du øke gjennom å verve flere personer til samme program. I følge det brukere av slike program uttaler i forskjellige diskusjonsforum, skal du kunne tjene 5000 kroner per måned ved å jobbe hjemmefra på denne måten. Det forutsetter at du også leser e-post på engelsk. Denne metoden har mye til felles med å tjene penger på betalte markedsundersøkelser, samt det å tjene penger gjennom å klikke på annonser for å lese reklame. Det vil derfor være sannsynlig at du kan tjene fra 500 til 5000 kroner per måned på å jobbe hjemmefra ved å lese e-post. Husk at timebetalingen vil variere mye og vanligvis være dårlig. 

Som jeg nevnte kan du øke utbetalingene dine ved å verve medlemmer til det aktuelle programmet. Dette er også en metode for å tjene penger på internett. Veldig mange nettsider tilbyr deg betaling for de personene du verver til deres program. Et slikt program kan gå ut på å delta i betalte markedsundersøkelser, lese e-post, lese annonser og lignende.

Har du en blogg eller hjemmeside med god trafikk kan den brukes til slik verving. Sosiale medier kan også benyttes. Det vil være vanskelig å tjene penger på denne måten uten å ha en eller helst flere kanaler du kan bruke til denne vervingen.

Betalingen for dette vil variere. Hvor mange medlemmer du verver og til hvilke programmer de verves vil bestemme hvor store inntekter du vil får. En grei ekstrainntekt ved å jobbe hjemmefra på denne måten skal være mulig. I Norge er Directmedia.no et av få alternativ for deg som ønsker å tjene penger på å lese e-post, men det anbefales ikke da jeg selv kun har tjent et par kroner i løpet av et halvt år. Den enenste reelle muligheten jeg kjenner til er denne siden. Her tilbys det flere muligheter til å tjene penger, blant annet gjennom å lese e-post.