Hvordan Tjene Penger på internett?

I denne artikkelen presenterer vi muligheter til å tjene penger på internett. Disse mulighetene er i stor grad hentet fra det engelskspråklige markedet. Der er mulighetene til å tjene penger større fordi markedet er svært stort. Flere av mulighetene som presenteres i denne artikkelen koster noen kroner. Det er imidlertid en 60 dagers pengene tilbake garanti dersom du ikke er fornøyd. Mulighetene til å tjene penger er til dels meget gode, men i de fleste tilfeller forutsetter det at du behersker engelsk sånn noenlunde godt.

Hvordan tjene penger på å oversette?
Dette er en svært god mulighet til å tjene penger på internett. Vi har lenge lett etter en slik mulighet fordi det bør være stort behov for denne typen arbeidskraft, men det er først nå at vi har kommet over en reell jobbmulighet. Store mengder forholdsvis enkle tekster skal oversettes hver eneste dag og nå er mulighetene til å tjene penger svært gode. Ekstra stort behov for arbeidskraft har ført til uvanlig god betaling for enkle jobber som å oversette epost, korte artikler og Facebook-profiler. Her finner du mulighetene til å Jobbe som oversetter.

Hvordan tjene penger på å skrive anmeldelser?

Å skrive anmeldelser av forskjellige produkter er en grei mulighet for deg som ønsker å tjene penger på internett. Mange bedrifter ønsker seriøse anmeldelser av sine produkter som de så benytter til markedsføring. En anmeldelse bør inneholde nødvendige fakta om produktet. Pris, produsent, salgssteder, samt en nøye beskrivelse av produktets egenskaper. Dine muligheter til å tjene penger avhenger av at du benytter korrekt informasjon. Videre vil mulighetene til å tjene penger påvirkes av hvor overbevisende du skriver. Tenk på at din anmeldelse skal overtale en potensiell kunde til å velge dette produktet. Ikke vær redd for å komme med både negative og positive uttalelser. Det er viktig at din anmeldelse fremstår som troverdig.


Dette kan virke tidkrevende, men å skrive anmeldelser gjør det faktisk mulig å tjene penger forholdsvis raskt og enkelt. Søk på internett og finn andre anmeldelser av samme produkt, så har du et godt utgangspunkt. Din oppdragsgiver vil gi deg nødvendig informasjon om eventuell spesifikke retningslinjer for anmeldelsen. Dette er rett og slett en fin mulighet til å tjene penger på internett, med den forutsetter at du kan skrive på engelsk. Et godt tips er å benytte et gratis rettskrivings- program som Google Translate. Her finner du mer informasjon om hvordan du kan tjene penger på å skrive anmeldelser.


Hvordan tjene penger på å skrive artikler?
Det er mulig å tjene gode penger på å skrive artikler. Både blogger og andre nettsider har et stort behov for artikler på 3 – 600 ord. Vanligvis vil du få i oppdrag å skrive om et bestemt emne som er ment å trekke trafikk til det aktuelle nettstedet. Mulighetene avhenger også her av at du behersker skriftlig engelsk sånn rimelig godt, men du får gode oversettelseprogram til rådighet.. Dersom du har gode kunnskaper om et eller flere fagfelt er det en fordel. Du vil da lettere kunne skrive informative artikler om et bestemt tema. Temaene du skal skrive om kan stort sett være hva som helst. Husk å skrive saklige artikler som fremstår som troverdige. NB: Nå har Real Writing Jobs et stort behov for nye medlemmer (også norske). Det betyr blant annet god betaling og muligheten til selv å velge hvilke tema du ønsker å skrive om.

Hvordan tjene penger på å spille online?
Det er faktisk mulig å tjene penger på å spille online. Gaming er en bransje som omsetter for vanvittige summer og konkurransen om å lage de beste spillene er stor. Utviklere av nye spill betaler derfor deltagere for å teste ut nye spill. Din mulighet til å tjene penger på nett ligger i det faktum at selskaper i denne bransjen ønsker virkelige spillere til uttesting av nye produkter. Det vi si at du bør ha en viss kunnskap om dataspill og en viss interesse for dette. Du vil vanligvis få betalt per time, per spill, eller per anmeldelse. For å lykkes må du nemlig skrive en anmeldelse med ærlige tilbakemeldinger. Denne anmeldelsen vil være viktig for dine muligheter til å tjene penger på internett. Selskapene ønsker å finne eventuelle feil og mangler ved et spill, noe du bør være oppmerksom på. Betalingen kan være svært god og det er mulig å tjene mye penger på å teste spill. Utfordringen er å komme gjennom nåløyet og få denne muligheten. Mer informasjon om hvordan du kan komme i gang med å teste spill finner du her.

Hvordan tjene penger med Facebook?
Det er egentlig bare en naturlig utvikling når Facebook i stadig større grad benyttes til å tjene penger. Det enorme nettverket byr på uendelige muligheter og stadig flere mennesker tjener penger på mer eller mindre kreative måter. Vanlig salg av kommersielle produkter, personlige gjenstander, tjenester eller lignende er bare en av mange muligheter til å lykkes på Facebook. Mer informasjon om muligheter til å tjene penger på internett med Facebook finner du her.

Hvordan tjene penger på markedsundersøkelser?
Som vi har skrevet i egne artikler er det mulig å tjene en del penger på markedsundersøkelser. Også her er mulighetene størst i det engelskspråklige markedet, men vær oppmerksom på at det ikke er alle som holder hva de lover. Ikke betal penger for tilgang til markedsundersøkelser før du vet at disse også er beregnet på norske deltagere. Det er nemlig mange som kun er rettet mot det amerikanske og britiske markedet. For nordmenn vil det være nærmest umulig å tjene penger på slike undersøkelser. Her finner du noen gratis norske muligheter til å tjene penger på betalte markedsundersøkelser. I utgangspunktet er det mest penger å hente fra internasjonale undersøkelser, men du kan også tjene greit på norske undersøkelser. I menyen finner du flere muligheter til å tjene penger på internett.