Tjen Gode Penger med Web Colleagues

Med mer enn 30 000 medlemmer og mer enn 10 års erfaring, er Web Colleagues et meget godt valg for deg som ønsker å tjene penger på egenhånd. I denne artikkelen ser vi nærmere på dette nettstedet som tilbyr skrivejobber som de aller fleste kan utføre.

Dette ser bra ut!
Dersom du drømmer om å bli rik over natten, så er dessverre ikke dette noe deg. Heller ikke dersom du jakter på penger du ikke behøver å arbeide for. For alle som er innstilt på å jobbe for lønna, fremstår imidlertid Web Colleagues som en meget god mulighet til å tjene greit med penger. Full opplæring, skrivejobber som de aller fleste kan lære seg, online support, tilgang til store mengder arbeid, mange nyttige tips som vil hjelpe deg å tjene mest mulig penger, seriøsitet, med mer. Dette ser rett og slett meget bra ut.

Web Colleagues er for tiden ikke tilgjengelig - sjekk gjerne alternativet My Global data team

Kort om skrivejobbene
Gjennom Web Colleagues tilbys du forskjellige muligheter til å tjene penger på å skrive, men i bunn og grunn er det to forskjellige skrivejobber det her er snakk om. Den ene av disse er å skrive innhold for blogger, nettbutikker og andre nettsted. Det kan for eksempel være artikler om emner som slanking, mat, mote, friluftsliv, reise, eller økonomi. Den andre typen skrivejobb er å skrive det som kalles SEO-artikler. Slike artikler brukes i arbeidet med å skaffe et nettsted høyest mulig rangeringer i søkeresultater fra Google, Bing, Yahoo, med flere. Etter en kort opplæring vil alle kunne lære seg å skrive SEO-artikler og faktisk vil vi påstå at dette er vel så enkelt som å skrive innhold.

Litt om Web Colleagues
Dette er et nettsted som tilbyr medlemmene sine å tjene penger gjennom skrivejobber. I tillegg tilbyr de full opplæring, tilgang til nødvendig programvare og andre hjelpemidler, online support, med mer. Det er i og for seg ikke spesielt revolusjonerende, men det er deres troverdighet. Web Colleagues har nemlig helt siden 2001 vært en seriøs aktør i denne bransjen og som nevnt har medlemstallet nå passer 30 000. Disse medlemmer kommer fra alle deler av verden og stadig flere nordmenn har fått øynene opp for denne muligheten til å tjene penger på nett. Det er først og fremst seriøsitet og troverdighet som har skaffet Web Colleague den sterke posisjonen de i dag.

Gode framtidsutsikter
Den sterke posisjonen til Web Colleagues har ikke bare resultert i mange medlemmer, men også i samarbeid med flere tusen nettstedseiere som har behov for innhold og SEO-artikler. Det er et samarbeid som betyr en stor og kontinuerlig på arbeid og i selv med 30 000 medlemmer klarer ikke Web Colleagues å dekke etterspørselen. Det er for øvrig stor etterspørsel etter innehold- og SEO-artikler generelt. Skrivejobber er med andre ord en god mulighet til å tjene penger, både nå og i overskuelig framtid.

Enkelt å komme i gang
På nettsidene til Web Colleagues finner du mer informasjon om hva de tilbyr, hvordan du kan kommer i gang, samt hvordan du kan tjene mest penger. Dersom du velger å bli medlem får du så umiddelbart tilgang til medlemssidene med skrivejobber, opplæring og alt det andre du behøver for å lykkes. Når det gjelder medlemskap koster det i skrivende stund $ 47, en sum som dekker livslangt medlemskap. Betaling skjer enkelt og trygt gjennom PayPal (kredittkort).

NB: Et lite tips til slutt. Alt for mange som forsøker å tjene penger på nett mislykkes og hovedgrunnen er at de gir alt for raskt gir opp. Du kan ikke forvente en kjempegod timelønn på dine første artikler, men det betyr ikke at du bør gi opp. Gradvis vil du skrive bedre artikler og ikke minst skrive mye mer effektiv. Da bør timelønnen kunne bli riktig så god og du vil få godt betalt for at du var litt tålmodig.