Sommerjobb på nett

Har du ikke fått sommerjobb? Ønsker du en ekstrajobb med fleksibel arbeidstid? Det finnes flere muligheter til sommerjobb på nettet og de fleste av disse har to ting felles. Du behøver ikke å søke om en jobb og du kan arbeide akkurat så mye du selv ønsker.

Skriv korte artikler og blogginnlegg
Dette er en populær inntektsmulighet som er omtalt flere steder her på bloggen og dette passer både som ekstra- og sommerjobb. Tusenvis av redaktører og bloggeiere er villige til å betale for innlegg og du behøver i utgangspunktet ikke erfaring innen denne typen arbeid som stort sett vil foregå på engelsk. Fordelene er blant annet at du kan komme raskt i gang, at du vil får betaling relativt raskt og at etterspørselen hele tiden er større enn tilbudet. Det er men andre ord alltid arbeid tilgjengelig og det beste stedet å starte finner du her

Behandling av epost og dataregistrering
Dataregistrering har lenge vært en god inntektskilde for tusenvis av mennesker som jobber hjemmefra, mens behandling av epost er en nyere inntektsmulighet. Begge disse jobbene eksisterer fordi store bedrifter ønsker å spare penger ved å sette ut enkle arbeidsoppgaver til rimelig arbeidskraft. Rik blir du med andre ord ikke, men du kan skaffe en helt grei timelønn med en sommerjobb som dette og i utgangspunktet kan du arbeide så mye du selv ønsker. Du kan lese mer om dataregistrering på denne siden og om behandling av epost på denne siden.

Du kan selge bilder
Det å ta foto må være en perfekt sommerjobb for del fleste og de fleste typer bilder kan selges. Hva med å feriere i naturen og ta bilder av kjente turistattraksjoner som Prekestolen? Hva med storbyferie og bilder av kjente landemerker? Hva med å bli hjemme og ta illustrasjonsbilder av alt fra måltider til daglige gjøremål. Det selges millioner av bilder på nett og kjøperne er som regel redaktører av alt fra nettaviser til nisjemagasiner. Ulempen med denne ekstrajobben er at det tar tid før du får betalt. Når bildene er lagt ut for salg vil de imidlertid kunne generere inntekter i mange år framover. Her kan du komme i gang.

Du kan teste spill
Gaming er big business og det er fullt mulig å skaffe seg en sommerjobb som spilltester. Milliarder av kroner brukes nemlig årlig på spillutvikling og en del av denne summen går til personer som kan teste nye spill. Du kan med andre ord tjene penger, for eksempel på å spille Playstation, for så å gi din tilbakemelding. Det sier seg selv at det ikke er snakk om store penger, men du kan tjene fra 60-150 kroner pr time på å teste spill og i tillegg vil du ofte på beholde spill, konsoller og utstyr du tester. Her kan du lese mer.